, Čačinački Alkosi-malo nas je al smo govna! Dobrodošli na blog Čačinačkih Alkosa,vjerovatno najmanje organizirane grupe navijača u RH! Naš moto je "Malo nas je al smo govna"!Čitajte aktualne postove,čitajte postove iz arhive i upoznajte nas i naše Čačince.Gledajte slike i svakako ostavite komentar nakon posjete. Članovi: Mrus,Bobika,Kec,Krco,Šljivić-Bosanac,Ileš,Preradović,Lujza,Švabo,Cigo,Toca,Darac itd Čačinački Alkosi

Čačinački Alkosi

27.05.2005., petak

Kup je naš! Kup je naš!

Pehari i medalje
26.05.2005. u Virovitici je odigrana završnica kupa županije za juniore.Finalnu utakmicu su igrali NK "Mladost" Čačinci i NK "Suhopolje" Suhopolje (bivša Mladost 127).A naša je momčad pobjedila vršnjake,koji se natječu u višem rangu nego mi, reultatom 2:1! Potpuno zaslužena pobjeda!
Junaci ove velike pobjede su svi skupa počevši od predsjednika kluba Mirka Hečimovića, trenera Čavića (u narodu poznatog kao Tucko) i simpatičnog doktora koji je svima vrlo drag a svoj posao obavlja profesionalno i pošteno.

NK Mladost Čačinci-pobjednici kupa

Sastav NK Mladosti: Kolar Jure(1)-Samardžić Darko(5)-Jukić Mario(6),Ramić Toni(4)-Vujnović Vedran(2),Curić Goran(13),Kelava Deni(7),Nemeth Marko(8),Ugarković Ivan(3)-Vengert Ivan(9),Peterfaj Matija(11)
Klupa:Nađ(12),Zec(14),Runje(15),Terek(16),Milak(17),Vukosavljević(18),Behin(19)

Nagovarao me Kec da im podjelimo ocjene,ali mislim da nebi bio 100% objektivan pa sam odustao,a u zagradi su brojevi koje su momci nosili.
Utakmica je počela s 15 minuta zakašnjenja jer su kadeti Slatine i TVINA svoje finale rješavali izvođenjem 11-eraca i pobjedila je Slatina čiji je golman (Elfat Mehmedi-sin Čačinačkog slastičara) obranio 2 penala.
Alkosi su došli na utkmicu s igračima a zagrijavanje su započeli još u Čačincima,nastavili u busu i u Virovitici!Pivo,vino i pjesma.

Lujza (Macko) Čačinački Alkosi

Mladost je počela s malo povučenijom formacijom i orjentacijom na kontre.Odmah u početku je mali Ivan Ugarković 2 puta lijepo probio po lijevom boku,ali njegovi centaršutevi nisu pronašli naše napadače.negdje u 15. minuti utakmice Mladost je izvela brzu kontru,dugom loptom je izbačena zadnja linija Suhopolja i brzonogi Matija Peterfaj-Majstor zaobilazi i golmana i malo iz kosa pogađa za 1:0 i razveseljava Čačinačke Alkose koji su u nemalom broju došli pogledati ovu utakmicu i pružiti podršku ovim momcima jer su ovi to zaslužili. Nakon pogotka Majstor je podigao dres ispod kojeg je bila majica s natpisom ALKOSI kao zahvala navijačima čiji je i sam član. Nakon pogotka i dalje se nastavlja tvrda i čvrsta utakmica u kojoj naši momci pametno čuvaju svoju mrežu i opasno prijete iz kontri.Pred kraj poluvremena još jedna polukontra i lopta dolazi do Marka Nematha koji podiže rezultat na 2:0 za Čačinačku Mladost! Na tribinama slavlje i pjesma.Alkohol teče u potocima a pjema se ori do mađarske granice.
U drugom poluvremenu se naši momci previše povlače u obranu i ostaje preveliki razmak između naših napadača i veznih igrača pa su nam akcije rastrgane i neučinkovite.Gosti imaju inicijativu i više dobrih prilika ali naš vratar i kapetan Jure Kolar nedozvoljava da lopta uđe u mrežu i sa par bravuroznih intervencija zaslužuje epitet igrača utakmice. Do izražaja dolazi tjelesna sprema i mora se priznati da su u tom segmentu Suhopljci bolji ali nemaju nešto što imaju naši momci a to je srce!Veliko srce i borbenost!Drugo poluvrijeme i sudac (Loparac) lagano navlači z Suhopolje i navlači na sebe bjes i igrača i navijača,nesvura čisti penal na malom Culi,zatim nesvira 2 čista faula na centru i nakon jednog iz kontre Suhopoljci 10 minuta prije kraja smanjuju rezultat na 2:1.I to je sve što su uspjeli napravit do kraja utakmice.Kraj utakmice i veliko slavlje na terenu i na tribinama!Slijedi dodjela medalja i pehara (jedan u trajno vlasništvo i jedan prelazni) a zatim slavlje igrača i navijača!Treba izdvojiti odličnog Juru Kolara (po mnogima igrač utakmice),zatim strijelce Marka Nemetha i Matiju Peterfaja koji je prednjačio po borbenosti i trki,zatvarao puno prostora i pomagao obrani.Ostali momci su bili i više nego korektni ali ova tri su ipak najzaslužniji za slavlje iako su svi bili ODLIČNI!

Kapetan Kolar prima pehar Slavlje igrača i navijača Strijalac i junak Šampioni

Nakon slavlja na travnjaku,isto se nastavlja u svlačionici i ispred autobusa te po dolasku u Čačince u birtiji na igralištu te u DEFU.

Bob i Kec Mrus Deni i Buco Ile i Kolar

Lujza Cule,Jura,Marko,Rooney Trener Tucko pije iz pehara

Nazdravite i vi ovom uspjehu naših momaka i popjite jednu u njihovo ime! Šampioni


NK Mladost Čačinci-juniori, pobjednici kupa Virovitičko-podravske županije '04/'05

1.Jure Kolar
2.Vendi Vujnović
3.Ivan Ugarković
4.Toni Ramić
5.Darko Samardžić
6.Mario Jukić
7.Deni Kelava
8.Marko Nemeth
9.Ivan Vengert
11.Matija Peterfaj
13.Goran Curić

12.Mario Nađ
14.Ivan Zec
15.Ivan Runje
16.Denis Terek
17.Vlatko Milak
18.Srđan Vukosavljević
19.Juraj Behin

Ovom postu ćemo dodati i rzultat e subotnje utakmice odigrane u Čačincima,dakle seniori su odigrali 1:1 i dopustili Mikleušu da im utekne na 4 boda prednosti u borbi za 3. mjesto a juniori su pobjedili 21:2 uz 14 pogodaka Ivana Vengerta.A nisu imali čak ni 11 igrača (mislim da ih je bilo samo 8 a gostiju 10!). U subotu nam dolazi drugoplasirana momčad lige-Turanovac.
Živi bili u vinu se kupali!


- 18:40 - Mudro mišljenje puka (38) - Štampaj i urami - #

25.05.2005., srijeda

Slike iz svatova Slađane i Stanka

torta
Napokon sam nakon par dana uspio "obraditi" izabrane slike i evo obećanog foto-posta sa svatovskim slikama.Nije bilo lako izabrati one najbolje i nadam se da se nitko od onih koji su bili u svatovima neće naljutiti. Započet ćemo s rodbinom (nažalost nema slika Slađanine rodbine pa joj se ispričavam:





Braco i seka Napaćeni otac Bobika i Lidija Kec i punac

Na prvoj slici su Stankovi seka Ana i braco Jura-djeveruša i djever.Na drugoj slici je Stankov napaćeni otac Đuro u karakterističnoj pozi (taman vata zalet za popularni uzvik:"Ajd popit vina!".Na trećoj slici je Stankova mama Lidija u zagrljaju moga oca Bobika starijeg (budući prijatelji),a na četvrtoj slici vidimo kako Slađanin otac Stanku govori da pazi na Slađanu ili će mu on zube prošetat.Ali Stanko ko Stanko samo se hladno nasmijao i onda je svizac zamotao čokoladu u omot.

Da dokažemo kako Alkosi nisu samo za udarit po alkoholu nego da smo sposobni i naći cure (i to prave i poštene) objavljujemo sljedeće slike (nažalost nemamo slike od svih parova jer nismo o tome vodili računa kada smo slikali):

Marina i Ive Kumovi Toca i Ana Marija i Ivan Ana i Bobika

Na prvoj slici su Gospodin i Gospođa Bušljeta-Ivan i Marina.Ovom prilikom se ispričavam Ivanu jer sam napisao da je Kec prvi od nas koji se ženi iako je to bio upravo on (lani 01.05.) ali on tako često izlazi iz kuće da smo na njega zaboravili.A bio je cool tip!I onda se oženio! Na drugoj slici je Stankov kum Tomislav Perković Toca i njegova djevojka Ana Fadljević.Na trećoj slici su Marija Farkaš i Ivan Jerbić.Ivan je bio jako veliki nogometni talenat ali pošto je jedan od one Jogurt generacije takve su mu i kosti pa je češče kod kirurga nego kod kuće.A na četvrtoj slici smo Ana i ja.Tu neću ništa posebno objašnjavat.Pogledajte i divite se ljepoti!Mojoj,naravno!

A sada bi mogli preći i na pojedine zanimljivosti.Npr. obavezno pogledajte ovu sliku pod radnim nazivom Separatisti!Pogledajte sliku i bit će vam jasannjen naziv.Na njoj su Braco i Gembo. Da nam nedaj Bože u svatovima nebi slučajno neku pizdariju napravili vanzemljaci pobrinio se Man in black!Isti Tomy Lee Jones!Sad je meni jasno zašto se dobar dio ekipe slabo sjeća subotnje večeri.NAravno da nismo zaboravili i one koji su tamo bili za sve nas a to su naši svirci i vjerni i vrijedni konobari! Bez njih nema ni svatova.Za kraj ovog odlomka ide poslastica-meni osobno uvjerljivo najjača slika koji ni pod koju cijenu nesmijete propustiti--GLAVURDE!!--

Pošto je bilo stvarno puno dobrih slika,one slične sam umanjio i od njih napravio krasne kolaže sa objašnjenjem.Njih pogledajte klikajuči na slijedeće linkove:
-Slika prva:po dvoje u zagrljaju!
-Slika druga:Glišo,Ile i Mrus!
-Slika treća:po dvoje u zagrljaju 2
-Slika četvrta:Bobika stariji,Bobika mlađi i Zubak!
-Slika peta:vrste plesova!
-Slika šesta:po dvoje u zagrljaju 3!
-Slika sedma:tri hrabra-predstavnik pijanih,predstavnik veselih i predstavnik umornih!
-Slika osma:(šećer na kraju)-Rezanje mladenačke torte

Evo još nekoliko slika naroda i njihovih zanimacija tijekom večeri:

Dragan,Valerija,Ana i Mario I Zubak prijeti prstom Mario,Ana i Ive Ekipa s(a)mrti

Igranka Mladenci i kumovi Čoko i pop Dukljanin Maka

Od ovih slika skrečem pozornost na razgovor ugodni Čoke i svećenika koji se zbio netom poslije misnog slavlja.Vrag zna o čemu su njih dva pričali?!I na sliku Make kako pjeva u standardnoj pozi za izvođenje Slavonskih pjesama.To su ove zadnje dvije slike.

A mladence smo ostavili za kraj:

Tanac Skidanje podvezice Rezanje torte

Na prvoj slici naš svježe vjenčani par pleše tanac.Bečka škola! Na drugoj se Stanko zavukao Slađani pod haljinu iz nama još uvijek neznanih razloga!Izgleda da mu je zamirišalo!Ali kud ćeš pred tolkim ljudima,oli si poludija nedilje ti? A na trećoj je već spomenuto rezanje mladenačke torte i degustiranje iste.Izgleda da su Stanku više oči bile gladne.
I to bi bilo to (za sada) što se tiče slika iz svatova dragog nam Stanka i njegove Slađane rođene Rukavina.Neka je mladom paru sretno u životu i neka im Bog podari zdravlja i masu djece da tati Đuri i mami Lidiji nebude dosadno.Finili su svatovi-tko je sljedeći?

P.S.Nisam pisao o atmosferi u svatovima,to prepuštam onima koji su tamo bili pa neka u komentaru ostave po koju anegdotu,a vi ostali OBAVEZNO pregledajte sve slike!Živi bili u vinu se kupali!
- 16:30 - Mudro mišljenje puka (22) - Štampaj i urami - #

23.05.2005., ponedjeljak

Oženio se Kec!!!!

U subotu nam se oženio naš Kec!Sretno mladencima!


Slađana i Stanko

- 12:45 - Mudro mišljenje puka (24) - Štampaj i urami - #

20.05.2005., petak

Momačka

Poštovani posjetitelji i čitatelji bloga,ja sam napokon opet uhvatio malo vremena i za vas. Vjerujte mi da sam umoran kao pas i da jedva čekam da legnem i odmorim. Tu je kod nas ovih posljednjih dana bila mala strka oko priprema za svatove. Ali nebi mi bili mi da uza sav posao nismo pronašli vremena i za slavlje posljednjih momačkih trenutaka našeg Stanka Behina zvanog Kec!
Neznam odakle početi. Još proteklih tjedana smo pomno birali muziku i pržili CD-e koji će nam držati i dizati atmosferu. Prevladavale su naše dobre stare tamburice (Zlatni Dukati,Patria,Škoro,Zvonko Bogdan...)! Ali našlo se tu i Rocka (Zabranjeno pušenje...) pa i poneka domoljubna pjesma.Eh,bez njih ništa nemože proći. Skupilo se kod Keca pod šatorom (naših ruku djelo) pozamašno društvo. Probat ću ih sada sve nabrojati:Kec, tata Đuro, deda Franc, brat Jura, stric Bego, ujaci Krco i Biban, kum Toca, Glišo, Braco, Geza, Walter, Ernest, Joža, Ile, Čoko, Lujza, Terek Vlado i brat mu Denis, Buncek, Vengert, Rooney, Majstor, Brdžo, br.12, Fireman, Damjan, Buco, Marko, Mrus, Vurdelja, Jerbić, Doco, Gaga.....Ak sam koga zaboravio-jebiga!
Za početak smo se pohvatali flaša i čaša a zatim nam je bio serviran odlični čobanac te prasetina. Moram priznat da je večerica bila samo takva.Prava momačka.A onda natrag na flaše i čaše. Došao je i naš prijatelj fireman i svojim aparatom ovjekovječio pojedine trenutke ove naše feštice. Muzika nas je sve dizala na noge,pa i one umorne i pijane-slika prva!

Kakva bi to bila momačka zabava a da nedođe do susreta generacija mladoženjine obitelji-slika druga!

A bilo je nekih poznatih lica iz svijetskog nogometa-slika treča!

Samo za Tomu Sojera naš vječni i neuništivi Geza-slika četvrta!

Nebi ja bio ja kad nebi stavio bar jednu svoju sliku na kojoj sam sam-slika peta!

Spomenute domoljubne pjesme-slika šesta!

Neki su se toliko veselili da se skoro nisu s mjesta pomakli-slika sedma!

A opet,jedna se ekipa nije odvajala iz zagrljaja cijelo večer-slika osma!

još malo o mobilnosti pojedinaca-slika deveta!

Pregledajte slike jer na svakoj piše još neko dodatno objašnjenje i imena svih koji su na pojedinoj slici.Slikao nas je fireman i hvala mu,ali slike su malo mutne,izgleda da nam je slikar bio pijan!Oprostite nam zbog toga.
Fešta je trajala do dugo u noć a jedna je ekipa skoknula i do Balinaca (10-15 km od Čačinaca) da provjere što se zbiva na djevojačkoj.
Sutra su svatovi,nadam se da će netko imati digitalni aparat pa onda u ponedjeljak očekujte novi fotopost sa mnoštvom slika,a do tada sretno Kecu i njegovoj Slađani u braku a svi vi nam živi bili i u vinu se kupali!

P.S.Ako bolje pogledate slike primjetit ćete u šatoru i naš transparent i nezaobilaznu peškirušu a i to da je naš oficijalni mahač-Geza jedini od sve djece obukao sako,košulju i kravatu kao i uvijek u svečanim prigodama.Čak se i prije jela prekrižio samnom.Jest da je krenio lijevom rukom,ali sam mu uspio objasniti da mi to radimo desnom. Tko još nije pročitao davno napisani post o njemu neka ga obavezno pročita.Evo link na taj post o Oficijalnom mahaču!

- 23:05 - Mudro mišljenje puka (9) - Štampaj i urami - #

18.05.2005., srijeda

Pretpremijera Pivčuga

Prije nekoliko minuta vratih se iz DEFA i odlučih objaviti par slika.Radi se o tome da smo večeras u DEFU lagano nazdravljali našem Đuvegiji Kecu!Danas smo kod njega radili kao crnci.Redom:Ja,Ile,Čoko,Braco,Gaga,Joža,br.12,Kec, malo se pojavio i Glišo.Sastavljali smo šator u kojem ćemo slaviti zadnje momačke dane našega Stanka.I mogu vam reći da smo mi taj posao dosta dobro napravili s obzirom da su momci u rukama uglavnom imali pivčugu.A navečer smo svratili do DEFA i popili si još o koju! Evo slike:

Pretpremijera momačke

Moram spomenuti i našeg omiljenog barmena zvanog br.12 koji nam je prijepodne svesrdno pomagao a navečer nas u DEFU nemilosrdno posluživao Osječkim,Ožujskim i Pan pivom.I za kraj poslastica-Ile i njegovi brki!
P.S.Hvala Firemanu na tome što je izašao iz kupatila i došao nas u DEF uslikati!
Živi bili u vinu se kupali,mlade snaše za noge vatali i mladi se oženili!
- 23:31 - Mudro mišljenje puka (9) - Štampaj i urami - #

17.05.2005., utorak

Poraz nogometaša,kedatska liga košarkaša

KK Mladost Čačinci-kadeti
Već dugo nenapisah novi post a bilo je nekoliko događaja o kijima valja prozboriti par riječi. Počet čemo s porazom nogometaša u Grabrovnici kod Croatie.Naši su poraženi rezultatom 4:1 a jedini pogodak za nas je postigao Luka Liović zvani KoLuka!Kako mi kaže moj prijatelj Majstor (Matija Peterfaj) on je bio taj koji je primio loptu,povukao je i kad je trebao zabiti gol odlučio se za dodavanje Luki koji je bio sam kao duh i zabio je gol.No to nam nije pomoglo da nebudemo uvjerljivo poraženi.I tako je ponovno debi našeg golmana,popularnog br.12,završio neslavno sa 4 komada u mreži.kažu očevici da nije kriv ni za jedan od primljenih golova.Pošto je Mikleuš pobkedio,naši su sad pali na 4 mjesto,ali zaostatak je minimalan.Sljedeće kolo igramo doma,a ovaj vikend je u Čačincima ujedno i kirvaj (blagdan Presvetog Trojstva,a to ime nosi i naša Crkva) pa se nadamo pobjedi koja će uveličati slavlje!
Juniori su (iako opet oslabljeni) pobjedili 2:1 golovima Ivana Vengerta.Napomenimo da su prošli tjedan u kupu naši momci također slavili protiv istog protivnika.Nešto sam načuo u DEFU da će se finale kupa županije možda igrati u Čačincima!!!!Termin je 26.05.2005. na Tijelovo.Ako se dobije to domačinstvo,u Čačincima će biti ludnica!
Zamoljen od strane košarkaške uprave,moram spomenuti da je u tijeku kadetska liga košarkaša skupine Istok u kojoj se natječu i kadeti Čačinačke Mladosti.Nakon trećeg kola,naši momci imaju 2 poraza i pobjedu,a ove subote su doma izgubili od ekipe Požege.Uz nas,tu se natječu momčadi KK Slavonski Brod, KK Požega Piper, KK Belišče, KK Vinkovci, KK Nova Gradiška, KK Osijek, KK Slatina, KK Hrvatski Sokol i KK Slavonija. Kao što vidite,uglavno sve veliki gradovi i košarkaški centri.Bez obzira na plasman,naši momci će moči mnogo toga naučiti i stječi potrebno iskustvo.Zoki mi je doneo i nekoliko slika sa posljednje utakmice kadeta:

Kadeti Mladosti Kadeti Mladosti Kadeti Mladosti

Ovog vikenda je za Alkose jedan veliki događaj-ŽENI NAM SE NAŠ DRAGI I OMILJENI STANKO BEHIN -KEC! ovih dana je malo strka oko proprema za svatove pa stoga i kasnim s ovim postom.Pošto je u četvrtak momačka,možete očekivati u petak exluzivno izvješče popračeno s mnoštvom slika.Nadam se da če biti i slika i sa prprema svatova,pravljenje šatora za momačku,klanje prasaca itd itd. A idući tjedan post o samim svatovima.Svi vi koji nepoznate Keca o njemu možete čitati ovdje!U nadi da će sve proteći kako treba ja vas nemilosrdno pozdravljam i nadam se da ćete i dalje dolaziti na blog kako bi vidjeli kako žive Alkosi!Živi bili u vinu se kupali!
P.S.Kec je prvi od sve djece u Alkosima koji je odlučio stati pred oltar!Podržite ga i vi!

- 14:30 - Mudro mišljenje puka (14) - Štampaj i urami - #

11.05.2005., srijeda

Mladost u finalu!!!

Danas popodne s početkom u 17 sati u Čačincima je odigrana utakmica polufinala kupa županije za juniore. Sastale su se ekipe Mladosti i Croatie iz Grabrovnice. Naša je Mladost pobijedila rezultatom 3:1 i plasirala se u finale kupa (protivnik meni još nepoznat-Slatina ili Suhopolje)

Mladost-Croatia 3:1

Juniori NK Mladost Čačinci 2004/2005

Dakle,dans su naši momci nastavili s dobrim igrama ove sezone i plasirali se u finale kupa županije. Dečki igraju lijepo i atraktivno i zaslužili su ovaj rezultat.Šteta je samo što nenastupaju u prvenstvu u ovom sastavu jer bi se vjerovatno prošetali ligom.Zašto nenastupaju o ovom sastavu?Zato je Nemeth,Kelava,Blek igraju za seniore a priključuju im se ponekad i drugi igrači (Majstor,Darko,Vendy..)
Počelo je klasičnim ispitivnjem snaga dok odličan prodor Vendya po lijevom boku mali Marko Nemeth nije topovski zakucao u mrežu za 1:0!Odlična akcija i prekrasan gol.
Nakon pogotka,naši i dalje napadaju i nižu lijepe akcije jednu za drugom sve dok Deni Kelava iz slobodnog udarca nepovećava vodstvo na 2:0!Još ljepši gol od prvoga. Slobodnjak na više od 20 metara malo iskosa (lijevo)-zalet,snažan udarac i lopta pod prečku ulazi u gol na golmanovo veliko iznenađenje jer su svi očekivali nabacivanje.
A tih nabacivanja je zaista bilo mnogo,no nismo ih uspjeli iskoristiti.I tim rezultatom se odlazi na poluvreme.
A kakva bi to bila utakmica da Alkosi nisu bili tamo.Dečki su zaslužili i ne samo našu pažnju. U poluvremenu smo okrijepu potržili u klupskoj "birtiji" kao i svaki puta kad je neka utakmica.
Drugo poluvreme bolje otvaraju gosti i uspjevaju smanjiti rezultat na 2:1.Naši su se malo povukli i gosti su to uspjeli kazniti.No iz jedne brze kontre naš dragi Majstor koristi svoju brzinu i spretnost i postavlja konačnih 3:1!
Do kraja utakmice gosti neuspjevaju ozbiljnije ugroziti vrata Mladosti i Mladost potpuno zasluženo ide u finale kupa županije za juniore i pobjedu proslavlja sa svojim navijačima!
Momcima sve čestitke! Nadamo se da će momci uspjeti i u finalu i da če u Čačince donijeti trofej namjenjen pobjedniku kupa!Sretno momci!

- 19:25 - Mudro mišljenje puka (26) - Štampaj i urami - #

09.05.2005., ponedjeljak

Pušiona!

Jučer se u Čačincima odigrala utakmica između domaće Mladosti i gostiju iz Gradine. Za Mladost su nastupili: Joja-Bojs-Darko Samardžić,Luka-Čilog,Alen,Kelava,Matešić,Vujo-Majstor,Đurina. (još su igrali:Babac,Blek i Nemeth)
Rezultat:1:3
Za našu Mladost sve je počelo odlično.Već u 4. minuti naš dragi Majstor je prešao dvojicu igrača i kad se činilo da će poentirati on je nesebično uposlio Đurinu kojem nije bilo teško sa 5 metar pogoditi prazan gol!1:0! Nakon tako ranog vodstva činilo se da će Mladost pregaziti protivnika,ali onda su odjednom stali i prepustili inicijativu gostima iz Gradine.Pod stalnim presingom Mladost je izdržala do 30. minute kada su gosti uspjeli izjednačiti,a nekoliko minuta potom i povesti (35.minuta)1:2!.Do kraja poluvremena Mladost je jalovo napadala ali na odmor se odlazi rezultatom 1:2 za goste.
U drugom djelu Mladost igra jednako loše kao i u prvom iako je gost jedna od lošijih ekipa s kojima smo igrali ovog proljeća i koja se bori za opstanak. I onda dolazi kobna 60. minuta,u bezazlenom istrčavanju ozljeđuje se najbolji igrač i kapetan Mladosti golman Josip Nikšić-Joja.Po neslužbenim informacijama doznajemo da se radi o teškom prelomu noge na 2 mjesta.Nakon prekida od 12 minuta rukavice uzima zadnji igrač obrane Bojan Živković-Bojs jer na klupi zahvaljujući treneru Čosiću nemamo pričuvnog vratara.Nije nam jasno što je trener htio napraviti stavljanjem zadnjeg igrača obrane na gol (jednog od boljih pojedinaca na utakmici)!!!!
Nakon što je Joja odvezen u Našice u bolnicu vrlo loš sudac Krmpotić,iz Orahovice,daje znak da se igra može nastaviti.Nakon ovog velikog šoka Mladostaši su počeli napadati i u potpunosti zagospodarili terenom i bilo je pitanje trenutka kada će doći do izjednačenja.I onda opet hladan tuš za Mladost-igrala se 79. minuta kada su gosti iz kontranapada izbili sami pred "našeg vratara" koji u maniri Tomislava Piplice bespotrebno ruši igrača u kaznenom prostoru i vrlo loš sudac Krmpotić opravdano pokazuje na penal kojeg gosti uspješno realiziraju.1:3!Do kraja utakmice rezultat se nije mjenjao.
Mladost je definitivno u krizi igre i svima nam je jasno da nešto neštima. Trener se uspio posvaditi sa mnogim nama vrlo potrebnim i korisnim igračima (Toca,Goc,br.12,Fure.......) pa za seniore moraju nastupati i juniori (Majstor,Darko,Blek,Vendi...) i žrtvovati svoju borbu za prvo mjesto. Inače,juniori su iako oslabljeni pobijedili 4:2.Čestitke našim momcima koji u srijedu igraju polufinale kupa županije doma protiv Croatie iz Grabrovnice.
Na početku sezone se doslovno potjeralo Milana Lukića-br.12 vrlo dobrog i pouzdanog vratara pa Mladost cijelu sezonu NEMA REZERVNOG VRATARA NA KLUPI! Danas mi se javio br.12 i rekao kako su iz kluba došli po njega i hitnim postupkom ga registrirali!Sad im je dobar i potreban.Gospodo-sramite se!
Završavam ovaj post uz velike pozdrave i želje za brzo ozdravljenjem našem kapetanu Joji!
E,da,nedostajao nam je i Dragan Zubak koji je otputovao u Zagreb na snimanje kviza Ona ili On na Novoj TV!

ČOSIĆU VRIJEME JE...! Ode glava




Post by Kec 18!

- 20:44 - Mudro mišljenje puka (11) - Štampaj i urami - #

04.05.2005., srijeda

Pomalo o svemu

Nisam bio par dana u Čačincima pa tako nisam već dugo ni osvježavao blog.Početi ćemo s nogometom.U nedjelju na praznik rada naši su momci gostovali u Voćinu i odigrali bez pobjednika i bez pogodaka 0:0!Nedovoljan broj igrača iziskivao je prebacivanjem momaka iz juniorskog sastava u seniorski pa su oslabljeni juniori izgubili uatkmicu sa 7:2 i izgubili korak za Pitomačom u borbi za prvo mjesto.Ovaj tjedan ću staviti na blog tablicu ove naše prve županijske lige.

Sljedeće o ćemu ćemo pisati se odnosi na našeg već spominjanog Dragan Zubaka.Naime,Dragan je danas u emisiji Uzmi ili ostavi bio izabran i u glavnoj igri osvojio iznos od solidnih 15 000 kuna.Nadam se da je netko od vas gledao tu emisiju jer mi je jako žao što nisam napisao prije kad će ta emisija biti emitirana pa da pogledate jednog Čačinčana.

Ponavljam i adresu web stranice naše općine. Bez obzira na njenu kvalitetu,tamo možete pročitati nešto o povijesti Čačinaca i saznati,ako ništa drugo,gdje se nalazimo.
Pošto ovaj vikend nije bilo nekih zanimljivosti u selu i većina nas je bila razasuta okolnim izletištima povodom Praznika rada pa ću malo o ovom blogu tj. o njegovim statistikama.A tamo piše ovo:

Postovi

Datum i vrijeme prvog posta: 08.11.2004. (11:43)
Zadnji post napisan: prije 4 dana
Ukupno postova: 78
Broj postova u zadnjih 30 dana: 8
Broj postova u tekućem mjesecu: 0
Prosjek postova po tjednu: 3.1
Prosjek postova po mjesecu: 15.6
Mjesec s najviše objavljenih postova: prosinac, 2004. (25 postova)
Mjesec s najmanje objavljenih postova: studeni, 2004. (4 postova)
Najveći broj neaktivnih dana između postova: 8
Broj dana bez postova: 106
U koje doba dana najčešće pišete postove: tijekom noći (22 - 7 sati)
i navečer (16 - 22 sata)
Ukupno riječi u svim postovima: 19598
Prosjek riječi po postu: 252
U prosjeku pišete duže postove (više od 250 riječi po postu).
Broj postova sa slikom: 49 (62.8%)
Broj postova bez slike: 29 (37.2%)
Nalazite se na 489. mjestu od ukupno 22554 blogova po broju objavljenih postova.



Komentari

Ukupno komentara ostavljenih na vašem blogu: 1140
Prosjek komentara po postu: 14.6
Najviše komentara po postu: 61
Broj postova bez komentara: 9
Nalazite se na 148. mjestu od 22554 blogova po broju komentara na vašem blogu.

Vaš blog postoji 5 mjesec(i) i 25 dan(a).

Vaš blog se nalazi na 'Almost' Cool listi.


Evo,u ovih skoro 6 mjeseci dospjeli smo a Almost Cool listu i na 148. mjwsto po broju ostavljenih komentara (bilo bi toga i više da nisam brisao one stvarno maloumne komentare kojima tu nije bilo mjesto).Nadam se da smo vam imalo zanimljivi i da ćete nas i dalje posjećivati a mi ćemo vam nastojati pisati mnogo zanimljivosti i o nama i našem selu,naravno,sve to dočarati i zanimljivim slikama kao i mnogo puta do sada.


Možda sam nekome već dosadio s našim novim vatrogasnim domom,ali moram opet spomenuti i njega jer se radi o još jednoj promociji Čačinaca.Svi su radovi završeni i sutra na blagdan Svetog Florijana,zaštitnika vatrogasaca,je svećano otovrenje.O svemu tome opširnije čitajte na Firemanovom blogu jer ima mnogo lijepih i zanimljivih slika (a i na mnogima ima i nas Alkosa-Kec,Ile,ja.).Svećanost će zabilježiti i kamere nacionalne televizije i kako sam načuo,navodno da će ići prilog u centralnom dnevniku u 19 sati i 30 minuta na prvom programu HRT-a!Ako budeta u mogućnosti svakako pogledajte.

Primjetio sam da u ovaj post nisam ubacio niti jednu sliku pa moram i to ispravit i ubacujem par slika koje mi je dostavio Zoran Preradović.Riječ je o slikama iz Slavonskog Broda sa utakmice Svjetlost Brod-Zadar na koju je put organizirao klub kako bi naši kadeti malo uživali u prvoligaškoj košarci,a na put su mogli poći i navijači.Dečki su otišli i razvili transparente.Pa pogledajte.
Brod 1, Brod 2, Brod 3.
Budite mi zdravi veseli i debeli!


UPDATE:
Evo slikice tog našeg novoizgrađenog vatrogasnog doma.Stavio sam je ovdje jer smo jučer Ile i ja na vrh vatrogasnog tornja objesili našu zastavu "peškirušu".Nemože u ovom selu ništa proći bez Alkosa.Evo stavio sam strelicu na sliku da je lakše uočite jer je slika mala i mutna (slikano mojim mobitelom).

Image Hosted by ImageShack.us


- 14:26 - Mudro mišljenje puka (30) - Štampaj i urami - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

0

< svibanj, 2005 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Čačinački Alkosi

Free Counters Pošalji nam mail!

LINKOVI:

PJESME ALKOSA

Slike članova