, Čačinački Alkosi-malo nas je al smo govna! Dobrodošli na blog Čačinačkih Alkosa,vjerovatno najmanje organizirane grupe navijača u RH! Naš moto je "Malo nas je al smo govna"!Čitajte aktualne postove,čitajte postove iz arhive i upoznajte nas i naše Čačince.Gledajte slike i svakako ostavite komentar nakon posjete. Članovi: Mrus,Bobika,Kec,Krco,Šljivić-Bosanac,Ileš,Preradović,Lujza,Švabo,Cigo,Toca,Darac itd Pušiona! - Čačinački Alkosi - Blog.hr

Čačinački Alkosi

09.05.2005., ponedjeljak

Pušiona!

Jučer se u Čačincima odigrala utakmica između domaće Mladosti i gostiju iz Gradine. Za Mladost su nastupili: Joja-Bojs-Darko Samardžić,Luka-Čilog,Alen,Kelava,Matešić,Vujo-Majstor,Đurina. (još su igrali:Babac,Blek i Nemeth)
Rezultat:1:3
Za našu Mladost sve je počelo odlično.Već u 4. minuti naš dragi Majstor je prešao dvojicu igrača i kad se činilo da će poentirati on je nesebično uposlio Đurinu kojem nije bilo teško sa 5 metar pogoditi prazan gol!1:0! Nakon tako ranog vodstva činilo se da će Mladost pregaziti protivnika,ali onda su odjednom stali i prepustili inicijativu gostima iz Gradine.Pod stalnim presingom Mladost je izdržala do 30. minute kada su gosti uspjeli izjednačiti,a nekoliko minuta potom i povesti (35.minuta)1:2!.Do kraja poluvremena Mladost je jalovo napadala ali na odmor se odlazi rezultatom 1:2 za goste.
U drugom djelu Mladost igra jednako loše kao i u prvom iako je gost jedna od lošijih ekipa s kojima smo igrali ovog proljeća i koja se bori za opstanak. I onda dolazi kobna 60. minuta,u bezazlenom istrčavanju ozljeđuje se najbolji igrač i kapetan Mladosti golman Josip Nikšić-Joja.Po neslužbenim informacijama doznajemo da se radi o teškom prelomu noge na 2 mjesta.Nakon prekida od 12 minuta rukavice uzima zadnji igrač obrane Bojan Živković-Bojs jer na klupi zahvaljujući treneru Čosiću nemamo pričuvnog vratara.Nije nam jasno što je trener htio napraviti stavljanjem zadnjeg igrača obrane na gol (jednog od boljih pojedinaca na utakmici)!!!!
Nakon što je Joja odvezen u Našice u bolnicu vrlo loš sudac Krmpotić,iz Orahovice,daje znak da se igra može nastaviti.Nakon ovog velikog šoka Mladostaši su počeli napadati i u potpunosti zagospodarili terenom i bilo je pitanje trenutka kada će doći do izjednačenja.I onda opet hladan tuš za Mladost-igrala se 79. minuta kada su gosti iz kontranapada izbili sami pred "našeg vratara" koji u maniri Tomislava Piplice bespotrebno ruši igrača u kaznenom prostoru i vrlo loš sudac Krmpotić opravdano pokazuje na penal kojeg gosti uspješno realiziraju.1:3!Do kraja utakmice rezultat se nije mjenjao.
Mladost je definitivno u krizi igre i svima nam je jasno da nešto neštima. Trener se uspio posvaditi sa mnogim nama vrlo potrebnim i korisnim igračima (Toca,Goc,br.12,Fure.......) pa za seniore moraju nastupati i juniori (Majstor,Darko,Blek,Vendi...) i žrtvovati svoju borbu za prvo mjesto. Inače,juniori su iako oslabljeni pobijedili 4:2.Čestitke našim momcima koji u srijedu igraju polufinale kupa županije doma protiv Croatie iz Grabrovnice.
Na početku sezone se doslovno potjeralo Milana Lukića-br.12 vrlo dobrog i pouzdanog vratara pa Mladost cijelu sezonu NEMA REZERVNOG VRATARA NA KLUPI! Danas mi se javio br.12 i rekao kako su iz kluba došli po njega i hitnim postupkom ga registrirali!Sad im je dobar i potreban.Gospodo-sramite se!
Završavam ovaj post uz velike pozdrave i želje za brzo ozdravljenjem našem kapetanu Joji!
E,da,nedostajao nam je i Dragan Zubak koji je otputovao u Zagreb na snimanje kviza Ona ili On na Novoj TV!

ČOSIĆU VRIJEME JE...! Ode glava




Post by Kec 18!

- 20:44 - Mudro mišljenje puka (11) - Štampaj i urami - #

<< Arhiva >>

0

< svibanj, 2005 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Čačinački Alkosi

Free Counters Pošalji nam mail!

LINKOVI:

PJESME ALKOSA

Slike članova