, Čačinački Alkosi-malo nas je al smo govna! Dobrodošli na blog Čačinačkih Alkosa,vjerovatno najmanje organizirane grupe navijača u RH! Naš moto je "Malo nas je al smo govna"!Čitajte aktualne postove,čitajte postove iz arhive i upoznajte nas i naše Čačince.Gledajte slike i svakako ostavite komentar nakon posjete. Članovi: Mrus,Bobika,Kec,Krco,Šljivić-Bosanac,Ileš,Preradović,Lujza,Švabo,Cigo,Toca,Darac itd Pomalo o svemu - Čačinački Alkosi - Blog.hr

Čačinački Alkosi

04.05.2005., srijeda

Pomalo o svemu

Nisam bio par dana u Čačincima pa tako nisam već dugo ni osvježavao blog.Početi ćemo s nogometom.U nedjelju na praznik rada naši su momci gostovali u Voćinu i odigrali bez pobjednika i bez pogodaka 0:0!Nedovoljan broj igrača iziskivao je prebacivanjem momaka iz juniorskog sastava u seniorski pa su oslabljeni juniori izgubili uatkmicu sa 7:2 i izgubili korak za Pitomačom u borbi za prvo mjesto.Ovaj tjedan ću staviti na blog tablicu ove naše prve županijske lige.

Sljedeće o ćemu ćemo pisati se odnosi na našeg već spominjanog Dragan Zubaka.Naime,Dragan je danas u emisiji Uzmi ili ostavi bio izabran i u glavnoj igri osvojio iznos od solidnih 15 000 kuna.Nadam se da je netko od vas gledao tu emisiju jer mi je jako žao što nisam napisao prije kad će ta emisija biti emitirana pa da pogledate jednog Čačinčana.

Ponavljam i adresu web stranice naše općine. Bez obzira na njenu kvalitetu,tamo možete pročitati nešto o povijesti Čačinaca i saznati,ako ništa drugo,gdje se nalazimo.
Pošto ovaj vikend nije bilo nekih zanimljivosti u selu i većina nas je bila razasuta okolnim izletištima povodom Praznika rada pa ću malo o ovom blogu tj. o njegovim statistikama.A tamo piše ovo:

Postovi

Datum i vrijeme prvog posta: 08.11.2004. (11:43)
Zadnji post napisan: prije 4 dana
Ukupno postova: 78
Broj postova u zadnjih 30 dana: 8
Broj postova u tekućem mjesecu: 0
Prosjek postova po tjednu: 3.1
Prosjek postova po mjesecu: 15.6
Mjesec s najviše objavljenih postova: prosinac, 2004. (25 postova)
Mjesec s najmanje objavljenih postova: studeni, 2004. (4 postova)
Najveći broj neaktivnih dana između postova: 8
Broj dana bez postova: 106
U koje doba dana najčešće pišete postove: tijekom noći (22 - 7 sati)
i navečer (16 - 22 sata)
Ukupno riječi u svim postovima: 19598
Prosjek riječi po postu: 252
U prosjeku pišete duže postove (više od 250 riječi po postu).
Broj postova sa slikom: 49 (62.8%)
Broj postova bez slike: 29 (37.2%)
Nalazite se na 489. mjestu od ukupno 22554 blogova po broju objavljenih postova.



Komentari

Ukupno komentara ostavljenih na vašem blogu: 1140
Prosjek komentara po postu: 14.6
Najviše komentara po postu: 61
Broj postova bez komentara: 9
Nalazite se na 148. mjestu od 22554 blogova po broju komentara na vašem blogu.

Vaš blog postoji 5 mjesec(i) i 25 dan(a).

Vaš blog se nalazi na 'Almost' Cool listi.


Evo,u ovih skoro 6 mjeseci dospjeli smo a Almost Cool listu i na 148. mjwsto po broju ostavljenih komentara (bilo bi toga i više da nisam brisao one stvarno maloumne komentare kojima tu nije bilo mjesto).Nadam se da smo vam imalo zanimljivi i da ćete nas i dalje posjećivati a mi ćemo vam nastojati pisati mnogo zanimljivosti i o nama i našem selu,naravno,sve to dočarati i zanimljivim slikama kao i mnogo puta do sada.


Možda sam nekome već dosadio s našim novim vatrogasnim domom,ali moram opet spomenuti i njega jer se radi o još jednoj promociji Čačinaca.Svi su radovi završeni i sutra na blagdan Svetog Florijana,zaštitnika vatrogasaca,je svećano otovrenje.O svemu tome opširnije čitajte na Firemanovom blogu jer ima mnogo lijepih i zanimljivih slika (a i na mnogima ima i nas Alkosa-Kec,Ile,ja.).Svećanost će zabilježiti i kamere nacionalne televizije i kako sam načuo,navodno da će ići prilog u centralnom dnevniku u 19 sati i 30 minuta na prvom programu HRT-a!Ako budeta u mogućnosti svakako pogledajte.

Primjetio sam da u ovaj post nisam ubacio niti jednu sliku pa moram i to ispravit i ubacujem par slika koje mi je dostavio Zoran Preradović.Riječ je o slikama iz Slavonskog Broda sa utakmice Svjetlost Brod-Zadar na koju je put organizirao klub kako bi naši kadeti malo uživali u prvoligaškoj košarci,a na put su mogli poći i navijači.Dečki su otišli i razvili transparente.Pa pogledajte.
Brod 1, Brod 2, Brod 3.
Budite mi zdravi veseli i debeli!


UPDATE:
Evo slikice tog našeg novoizgrađenog vatrogasnog doma.Stavio sam je ovdje jer smo jučer Ile i ja na vrh vatrogasnog tornja objesili našu zastavu "peškirušu".Nemože u ovom selu ništa proći bez Alkosa.Evo stavio sam strelicu na sliku da je lakše uočite jer je slika mala i mutna (slikano mojim mobitelom).

Image Hosted by ImageShack.us


- 14:26 - Mudro mišljenje puka (30) - Štampaj i urami - #

<< Arhiva >>

0

< svibanj, 2005 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Čačinački Alkosi

Free Counters Pošalji nam mail!

LINKOVI:

PJESME ALKOSA

Slike članova