, Čačinački Alkosi-malo nas je al smo govna! Dobrodošli na blog Čačinačkih Alkosa,vjerovatno najmanje organizirane grupe navijača u RH! Naš moto je "Malo nas je al smo govna"!Čitajte aktualne postove,čitajte postove iz arhive i upoznajte nas i naše Čačince.Gledajte slike i svakako ostavite komentar nakon posjete. Članovi: Mrus,Bobika,Kec,Krco,Šljivić-Bosanac,Ileš,Preradović,Lujza,Švabo,Cigo,Toca,Darac itd Čačinački Alkosi

Čačinački Alkosi

29.04.2005., petak

Malo linkova

Evo nešto nevezano direktno uz Alkose ali vezano uz Čačince!Danas za vas imam 3 linka od kojih je jedan zapravo slika koja morate obavezno vidjeti.Prvi link se odnosi na web stranice naše općine.Svi vi koji bi željeli nešto saznati o općini Čačinci posjetite te stranice,pročitajte nešto i pogledajte slike.Stranice su još uvijek u fazi nastajanja ali ima dosta materijala.

Drugi link se odnosi na blog našeg Firemana kojeg sam već mnogo puta ovdje spomenuo.Razlog što ga opet spominjem je taj jer je on na blogu objavio slike našeg novog vatrogasnog doma a na mnogo slika sam i ja,Bobika,pa se koristim tim njegovim postom u vlastitu promociju! Šala. Samo vi otiđite tamo i pogledajte slike.A moram napomenuti i to da sada dok su radovi u tijeku,u dom navraća samo nekoliko momaka,a kad se u srijedu bude žderalo i pilo bit će nas ko Rusa!Nema veze.

Treći link je u biti ta najavljena slika koju morate pogledat.Slika prikazuje legendu Čačinaca.Ime mu je Vlahinja Stjepan a svi ga zovu Vero (skraćeno od Verica).Momak je slobodan,pa ako ima koja zainteresovana djevojka neka nam se javi.Vero je nenadjebiv!Stvarno je vrijedan (u što se možete uvjeriri i na slici) i ovo je jedna od rijetkih slika na kojoj se nije slikao sa standardnom opremom-flašom! Imam negdje na hardu još neku njegovu sliku pa ak je nađem,obavezno ću je objaviti.
Danas ću vas pozdraviti pozdravom našeg dragog Vere-POLI VODOM PA ZAPALI!

Update:Evo pronašao sam tu verinu sliku pa ću nju nazvati četvrti link.Uživajte!

- 00:28 - Mudro mišljenje puka (20) - Štampaj i urami - #

27.04.2005., srijeda

Nastavak uspješnog niza

Evo izvještaja s utakmice odigrane jučer u Čačincima. Na noge našoji Mladosti došla je ekipa iza Bazija i izgubila sa 2:1. Mladost je nastupila u sastavu: Joja-Zubak-Blek,Bojs-Ica,Alen,Luka,Deni,Vujo-Matešić,Đurina (u drugom poluvremenu je ušao i Toca).
bio sam na utakmici i nisam bio oduševljen istom. Naši su igrali slabo ali dovoljno za pobjedu. Trener Čos je izveo neku obrambenu formaciju bez pravog veznjaka u veznom redu pa se naša igra svodila na preskakanje i napucavanje iz obrane u napad.Nema zamjerke na borbenost,ali nije bilo prave igre. Strijelci za nas su bili Deni Kelava i Robert Đurina koji je zabio iz penala kojeg je sam i izborio.Gosti su smanjili također iz penala i na tome je i ostalo.Moram napisati i ovo:nije li sramota da na klupi za rezervne igrače Mladost ima samo "jednog igrača"?!? Nema li u selu momaka koji mogu igrat nogomet? Ima,i razlozi njihovog neigranja su svima jako dobro poznati-TRENER! A i taj koji je bio na klupi,tamo je zato jer je par puta odgovorio treneru na njegove gluposti pa ga je ovaj kaznio klupom.
No dobro,to čemo ostavit nekome drugome na analizu. Bitno je da smo uzeli nova tri boda i da držimo prednost od 4 boda ispred četvrtoplasiranog Mikleuša.
Juniori su svoj zadatak još jednom obavili besprijekorno i napunili mrežu gostiju do vrha-12:0!
Bodovi su ostali u selu!

Za sve vas koji niste s nama od početka preporučam da pročitate postove koje sam izdvojio i stavio s desne strane bloga pod naziv:"Arhiva ponekih postova". Radi se o predstavljanju pojedinaca i o aktivnostima Čačinačkih Alkosa. Evo,post prije ovoga je upravo o meni pa ako još niste pročitali-pročitajte i komentirajte. Hvala!


UPDATE:Evo, ovdje možete pročitati o tom spomenutom nemilom događaju u Čačincima,o ubojstvu jednog našeg mještanina.Nebi ništa komentirao jer nisam baš 100% upućen u cijeli slučaj,ali priča se da baš i nije sve tako kako je napisano u ovom članku:
- 22:21 - Mudro mišljenje puka (18) - Štampaj i urami - #

22.04.2005., petak

Bobika

Bobika
Prije svega veliki pozdrav i hvala svima koji posjećuju ovaj blog i daju nam pohvale i podršku.Nakon 6 mjeseci na blogu i mnogo postova i slika o Čačinačkim Alkosima, sportu u Čačincima i pojedincima iz Alkosa,odlučio sam,kao autor ovog bloga,da predstavim i sebe i to malo opširnije pošto sam već dosta vremena na blogu (pa da se predstavim kolegama blogerima,uredništvu bloga i ostalim posjetiteljima ovog bloga).Dakle,ovo je post o Bobiki-blogeru iz Čačinaca.


Bobika

Ime:Mario
Prezime:Knežević
Nadimak:Bobika,Bob,Bobi,Papundek,Bob 2,Striko,Pritka za gra'...
Titula:Vođa navijača prvog reda (jedan od utemeljitelja Alkosa)

Rođen sam prije 25 godina i cijeli svoj vijek živim u Čačincima i veliki sam zaljubljenik u Čačince što znaju svi koji me poznaju.Iz te ljubavi je i nastao ovaj blog,jer sam htio širem puku predstavit naše selo i našu munjenu ekipu.Za sobom imam završenu srednju školu i 2 godine bezuspješnog studiranja u Osijeku a sada sam zaposlen u KIO Keramika d.o.o. Djece nemam,neoženjem sam,ali sam u sretnoj vezi skoro 4 godine,a djevojka mi je ni više ni manje nego Kecova seka Ana.
Kao i svaki normalan dječak iz Čačinaca trenirao sam i igrao nogomet od kojeg sam odustao u 18. godini zbog srčanih problema zbog kojih ni vojsku nisam služio. Nisam bio neka klasa od igrača ali sam u juniorskoj ekipi imao svoje standardno mjesto desnog bočnog i bio kolko-tolko koristan.I zabio 2 gola (jebeš igrača koji pamti sve svoje golove!).Ali sam zato aktivni navijač već ohoho godina.I uvijek spreman za akciju.Svi koji me poznaju znaju i za moju veliku ljubav prema Hajduku i uređenju sobe u mali Hajdukov hram (moj did je ipak došao iz Dalmacije u ovaj kraj).

Moja Ana,ja i Kec Ja i Ana br.12,ja,Zoki... Bobika s peškirušom

Dok je u Čačincima djelovalo Kulturno Umjetničko Društvo,bio sam i tamo.U tamburaškoj sekciji.Svirao sam bas-prim i jednom smo čak i na TV-u nastupali u emisiji Lijepom našom na HTV-u.A baš nam je bilo lijepo u KUDu,malo malo pa neko putovanje i nastupi,a poslije nastupa obavezne večere i alkoholijada.Šteta što se taj KUD ugasio.
Kao što već mnogi od vas znaju,aktivni sam član DVD-a Čačinci i obnašam funkciju dozapovjednika društva.Nije da se hvalim,ali... To moje vatrogastvo sam već nekoliko puta spomenuo,a naš predsjednik me je i malo predstavio na svom blogu,pa koga zanima neka pogleda "ovdje".
Jednom sam čak i košarku počeo trenirati,ali sam odustao (kao i većina) čim je počela nogometna sezona.Ali ta košarka uvijek ima posebno mjesto u mom srcu.Tu sam načinio prve navijačke korake i ostvario karijeru na semaforu (taj semafor je bio san snova svoj djeci koja bi došla na utakmicu).
Volim sport i pratim sve živo a nastupi HR sportaša se nikako nepropuštaju,a rijetko kad ih sam gledam.Kad se samo sjetim kako smo gledali Goranovo finale Wimbledona u DEFU pa nakon toga hondom kroz selo,pa autima do Orahovice i tamo podigli uspavani Blues na noge,pa kad smo u subotu navećer kolovoza 2002 u istom tom Bluesu koji je bio pun ko šipak,naterali gazdu da ugasi muziku i poijača ton an TV-u jer je naš osmerac veslao u finalu,pa kad smo '98 iznjeli TV iza moje kuće na popularnu baru i pratili svjetsko prvenstvo,pa prošlo ljeto honda i Euro iz Portugala,pa kad smo se jedno većer svi vratili iz disca nešto ranije da bi skupa i u miru gledali Mavrovića i Lewisa,te će mi uspomene ostati svježe cijelog života.A tek nastupi naših rukometaša na svjetskom prvenstvu i Olimpijadi-strašno.A ono zlato iz Portugala se poklopilo sa mojim rođendanom-jebačka pijanka i slavlje.Volim svoju ekipu i svaku minutu u njihovom društvu.A nerjetko volim i popit,ali samo s njima.

Vuto i Bobika Slađana,Braco i Bobika Bobika i ekipa Bobika i Majstor

Neznam što bih vam još napisao,ako bas išta zanima vi slobodno pitajte a ja ču vam odgovoriti.Neke svoje dogodovštine i anegdote neću spominjat,neka ih spomenu oni koji znaju i neka svojim komentarima nadopune ovaj moj post o meni samom (ajde Akosi i ostali Čačinčani,sad ste vi na potezu).

Evo,opet ponavljam da imamo i wallpaper,desni klik na sliku ispod i onda "save target as"!
Wallpaper Čačinačkih Alkosa

A sada komentari!

- 07:20 - Mudro mišljenje puka (39) - Štampaj i urami - #

21.04.2005., četvrtak

Link

Evo linka kojeg mi je poslao naš dragi frend Robacho pa i vi pogledajte. Kao novinar,potpisan je Tonino Rađenović,novinar iz Orahovice koji u Čačincima i nije baš najomiljeniji lik. Gosp.Tonino radi na radiu Orahovica i šalje izvještaje za Večernjak i Sportske novosti.Evo mu mala reklama iako ni sam neznam zašto sam to učinio.Ako ništa drugo,bar je bio iskren u viđenju utakmice
Moram se ispričati juniorima Čačinačke Mladosti jer ih nisam ni spomenuo u nedjeljnom postu a dečki su isprašili "munjene" sa 10:1! čestitamo. Borba za prvo mjesto se nastavlja.Bravo momci! Mladići danas gostuju u Virovitici u kup utakmici protiv TVIN-a.Proći Virovitičane bi bio pravi uspjeh ove darovite generacije.
I još nešto.Svi vi koji ste sinoć gledali novu emisiju na HRT2 "Uzmi ili ostavi", kao predstavnika Virovitičko-Podravske Županije mogli ste vidjeti našeg dragog profesora Dragana Zubaka (gledajte ga i većeras i u narednim emisijama). Zubak je stup obrane Čačinačke Mladosti i dokapetan ekipe (nekad je bio i kapetan pa probajte pogoditi kako smo ga nazvali-Kapetan Dragan).Inače,Dragan je veliki zaljubljenik u Čačince i tom svojom ljubavlju i svojom borbenošču na terenu je kupio navijače za vijeke vjekova.A pozorni pratioci kviza mogli su ga već vidjeti i milijunašu (sjebo se i osvojio samo 1000 kn iako ima potencijal za više) i u Najslabijoj karici u kojoj je pobjedio.A da nespominjem i da je u Upitniku znao dignit pare.Kao i na kladionici.Dragane sretno i javi nam se katkad!
Ovo je bio post planiran u dva reda,ali se malo odužio.

Evo,opet ponavljam da imamo i wallpaper,desni klik na sliku ispod i onda "save target as"!
Wallpaper Čačinačkih Alkosa

ŽIVI BILI U VINU SE KUPALI,MLADE SNAŠE ZA NOGE VATALI I MLADI SE OŽENILI!


UPDATE:(21.04.2005)
Jučer su naši juniori gostovali u Virovitici kod momčadi TVIN-a u utakmici četvrtfinala kupa Virovitičko-podravske županije. Nakon 90' rezultat je bio 0:0,no naši su momci izborili prolaz u polufinale nakon izvođenja jedanaesteraca!Još jedan odličan rezultat Čačinačkog nogometa.Kažu mi ljudi da je mali Kolar odmah obranio 2 penala i tako omogućio Mladosti prolaz dalje!ČESTITKE!
- 12:31 - Mudro mišljenje puka (11) - Štampaj i urami - #

18.04.2005., ponedjeljak

Još jedna igra još boda 3...

Wallpaper Čačinačkih Alkosa
Munja-Mladost 0:1
U nogometnom prvenstvu 1.županijske lige,naša je Mladost gostovala na uvijek vrućem terenu u Velikom Rastovcu.Na raporedu je bio lokalni derbi.Ali to više nije derbi kakvi su se nekad igrali jer je NK Munja jadna do zla Boga.
Utakmicu smo otvorili pogotkom jednog od boljih i iskusnijih igrača Jure Matešića iz slobodnog udarca i tu smo prednost sačuvali do kraja (bez nekih velikih muka). Utakmica nije bila nešto zanimljiva i nije bilo mnogo prilika ali se moglo vidjeti par dobrih poteza i pokušaja naših momaka.Nebi nikoga posebno izdvojio kako najboljega jer su svi bili podjednaki,ali moram spomenuti malog Icu Čiloga koji je bio narastrčaniji u našoj ekipi iako je uvjerljivo najmanji u ekipi.
Jure Matešić
Naši su nastupili u sastavu: Joja-Zubak-Bojs,Luka-Čilog,Kelava,Matešić,Samardžić,Vujo-Đurina,Nemeth. U drugom su djelu ušli Toca (ljubimac i jedan od utemeljitelja Alkosa),Mario Jukić Blek (dečko igra i košarku) i Mile Babac (vječiti talent iz Pištane).
Što još reći o utakmici? Treba spomenuti kretena od suca Brunu Fabijanca iz Slatine i njegove debile pomočnike kojima bi trebalo godinama objašnjavati pravila nogometne igre i spomenuti mu (onako usput) da u đepu ima žuti i crveni karton koji se pokazuju „drvosječama“ koji negledaju loptu nego samo gledaju kako nekome slomiti nogu! Prvo su nam izbacili Roberta Đurinu (još u prvom poluvremenu),a zatim i Marka Nematha kojem su doslovno otkinili nogu. Strašno! nogometaši Munje svoju nemoć i neznanje pokušavaju nadoknaditi tako da osakate protivnika.I nije to od danas.Jedan moj frend (Denis Jurlina Berger) je upravo tamo zaradio prelom noge nakon kojeg se oporavljao jako jakodugo.A i Ivan Jerbić je tamo znao ozljeđen završavati utakmicu prije kraja.
Obećao sam Alenu da ću stavit njegovu sliku na blog i obećano sam ispunio a sliku našeg Alena možete pogledati ovdje!
Za kraj molio bi momka koji je napisao pjesmicu za nas da nam se svima predstavi kako bi mu se mogli dostojno zahvaliti!
Živi bili u vinu se kupali,mlade snaše za noge vatali i mladi se oženili!


P.S.Imam pitanje i molbu za Dragana Zubaka-da li mogu na kakav način doći do grba Mladosti kako bi ga objavio na blogu?

UPDATE:
Wallpaper Čačinačkih Alkosa
Malo sam švrljao po računalu i uredio jednu sliku i od danas na našem blogu imamo i naš prvi Wallpaper da si njime ukrasite desktop vašeg računala. Wallpaper će se od danas nalaziti i sastrane među linkovima(iznad brojača posjeta).Nadam se da će vam se svidjeti i da ćete si ga pohraniti na računala. Mogli bi izabrati još nekoliko slika pa i njih malo urediti da nebude samo jedan wallpaper Čačinačkih Alkosa nego više njih. Budite mi pozdravljeni! Šta mislite vi o toj ideji wallpapera?
- 17:25 - Mudro mišljenje puka (19) - Štampaj i urami - #

12.04.2005., utorak

Evo jedne zanimljive slike

Malo sam njuškao po slikama koje mi je Braco skenirao i ovu jednu sam odmah morao objaviti ovako uvećanu. Molim vas da pozorno promotrite sliku i slobodno se nasmijte.

Ekipa smrti

Slika je slikana u DEFU na dan proslave mog rođendana nakon povratka s popularna "Tri Hrasta". Obratite pažnju na Keca i njegovu kapu za koju neznam kako bih je nazvao ali je iskopana iz djedovog ormara (procjenjuje se da je starija od svih nas skupa!Taj dan smo uživali na snijegu našeg malog brdašca i dok smo bili sposobni malo smo se i skijali a nakon toga se potpuno posvetili alkoholu i papici.A kad smo se dobro smrzli onda smo se zaputili u DEF i nastavili alkoholijadu.Ova slika je klasičan primjer kakvih ljepotana ima u našoj ekipi.Spremno su se poslagali i pozirali kamermajstoru nebili se što ljepše i dostojanstvenije prikazali širem puku Lijepe naše.Pogledajte te sretne face,jedan ljepši od drugoga. I pijaniji. Ako dobro pogledate sliku,primjetit ćete da gotovo svaki od njih ima nešto u rukama (sve mi je jasno,al kud su baš Rooneyu dali sikiru!?)Naravno,Toca ih promatra iz prikrajka i sam ima nešto u rukama,ali za razliku od grupe TNT, on je u ruke uzeo nešto konkretnije. Ova mi je slika bila najbolja od svih pa sam je morao podijeliti s vama.A sada se rastajemo uz već standardni pozdrav:
Živi bili,u vinu se kupali!

UPDATE:Evo slike na kojo se bolje vidi Kecova kapa! Ako je on Kec,jel se kaže Kecova kapa ili Kecovljeva kapa?Ili Kečeva kapa? Ili nekak najdrukčije?

Kec 18

- 22:34 - Mudro mišljenje puka (18) - Štampaj i urami - #

10.04.2005., nedjelja

Nova pobjeda nogometaša

Mladost Čačinci
Prije nekoliko minuta sam se vratio s našrg nogometnog igrališta,iz popularne "Rupe" gdje su naši momci odigrali treću utakmicu proljetnog dijela prvenstva. Gostovala je momčad Omladinca iz Korije,a rezultat je bio 2:0 za Čačinačku Mladost. Prvo poluvrijeme je završilo rezultatom 0:0 a u srugom su naši uspjeli dva puta zatresti mrežu nejakog gosta.Za 1:0 je pogodio moj prijatelj Alen Samardžić (Alene-javi se!) koji se najbolje snašao u gostujućem 16-tercu.Konačni rezultat je postavio mali Deni Kelava kojem je to drugi seniorski gol zaredom (zabio je i prošlo kolo Milanovcu).Dragan Zubak je izveo slobodan udarac gotovo sa centra igrališta,Robert Đurina je primio loptu na glavu i spustio je pred gol,a na nju je naletio Deni Kelava i doslovno je zakucao u gol.
Nova pobjeda i vrijedna tri boda očekivano ostaju u Čačincima i borba za treće mjesto na tablici se nastavlja.Vrijeme je bilo odvratno,prohladno i kišovito i nije bilo nimalo lako ni ugodno igrati a bogami ni nama na "tribinama" nije bilo baš sjano.Smrzo sam se ko pička jer mi je bilo lijeno otići doma po neku topliju reklicu.
Lopta je uglavnom bila u posjedu mladostaša i s obzirom na teren i vremenske uvjete nije se baš uživalo u nekoj ljepoti al bar smo se imali čemu nasmijati jer je bilo mnogo klizanja i padanja u blato i vodu.Evo gledam sada rukometnu utakmicu između Zagreba i Vardara u kojoj Zagreb uvjerljivo vodi i čestitam mu ulazak u finale Kupa Kupova.Još jedan odličan europski rezultat RK Zagreba,zaslužuju sve čestitke i pohvale.
A poslije rukomata slijedi Real-Barcelona!Nadam se da će utakmica biti zanimljiva i da će se moći vidjeti mnogo lijepih poteza i da ćemo svi skupa uživati.Ja osobno navijam za Barcelonu pa bi volio i njenu pobjedu,ali ni bod nebi bio loš.
Nisam joša napisao da su i juniori također pobijedili i tako nastavili svoju utrku s Pitomačom za prvo mjesto u juniorskoj konkurenciji ove naše prve županijske lige. Rezultat je bio 3:1 a znam samo da je Cule dao jedan gol i da je Vendi (meni nepoznati momak iz Orahovice) također zabio jednoga. A tko je zabo trećeg-nemam pojma.Nisam bio na tekmi.
I još jedna informacija za kraj-u četvrtfinalu kupa županije naša Mladost gostuje u Suhopolju kod imenjaka Mladosti u srijedu.
A za kraj bi se htio osvrnuti na 16. komentar prošlog posta-nismo mi prestali navijati za klub zbog toga što je izgubio nego zbog katastrofalnog odnosa trenera i pojedinih igrača prema klubu i prema svemu što taj klub predstavlja pa tako i prema nama.Mi smo pratili naše košarkaše diljem Slavonije (i u Orahovici i u Dardi i u Miholjcu... i sve sme te utakmice izgubili i nitko im nije ni riječi prigovorio). A vi koji nas kritizirate i podjebavate,bar se potpišite.Sorry ljudi što vas davim s time,ali morao sam reagirati.
To bi bilo sve o današnjim događajima u našem malom selu pa vas pozdravljam do slijedećeg puta.
Živi bili, u vinu se kupali!
- 18:59 - Mudro mišljenje puka (12) - Štampaj i urami - #

07.04.2005., četvrtak

MladostZavršeno prvenstvo košarkaša

Proteklog vikenda je završeno natjecanje u B1 košarkaškoj ligi istok. U Čačincima su naši košarkaši odigrali odgođenu utakmicu protiv Valpova i pobijedili rezultatom 93:56 (po četvrtinama 26:18 25:14 25:17 17:7)! Dosljedno našoj odluci-nije bilo navijanja.Ja osobno nisam bio na utakmici jer sam se dan prije utakmice na sindikalnoj skupštini (zabavi) napio ko krmača (prvi put nakon korizme) pa sam cijeli dan bio bolestan.Čak sam i Hajdukovu utakmicu (poraz) gledao nekak bez emocija i uzbuđenja. Da se vratim košarkašima-pobjedili su dakle sa 37 poena razlike. Čitam u današnjim sportskima da je opet najbolji bio iskusni Mario Anđelić-Anđo sa 39 poena i naš dragi i voljeni Siniša Ileš-Ile koji je nakon dugo vremena nekome uspio zabiti više od 2 poena-zabio je čak 24!Vidim da su se i naši mladići uspjeli upisati u strijelce i to mali Jambra (inače sin vlesnika DEFA) 4 poena i mali Milosavljević 3 poena. Častitke.Naši su završili prvenstvo na šestom mjestu od deset klubova s omjerom od 9 pobjeda i 9 poraza,a prvak je Darda i s time je stekla pravo natjecanja u A2 ligi. Čestitamo i njima.
A naši su nogometaši gostovali u Milanovcu Virovitičkom i vratili se doma sa 6 bodova tj. pobjedama i juniora i seniora.Seniori su pogotcima malog Denija Kelave i dobrog starog Vuje pobijedili 2:1,a juniori su pobijedili 2:0 (strijelci-Cule i Skrletović).Naš dragi Majstor nije igrao jer mu je u subotu navećer u Orahovici netko malo prebrojio rebra pa nam boluje.Sve u svemu bio je ovo uspješan vikend Čačinačkog sporta-3 utakmice-3 pobjede.

Tablica B1 lige Istok:

1.Darda 18 15 3 1430:1261 33
2.A.Harambašić 18 14 4 1642:1210 32
3.Orahovica 18 13 5 1508:1339 31
4.Hrv.Sokol II 18 12 6 1599:1406 30
5.Belišće II 18 11 7 1649:1430 29
6.Mladost 18 9 9 1404:1317 27
7.Slavonija (-1) 18 7 11 1415:1630 24
8.Valpovo 18 5 13 1389:1649 23
9.Hebrang (-1) 18 3 15 1227:1514 20
10.Slatina 18 1 17 1227:1734 19

To bi bilo to o kašrci za ovu sezonu. Svi znamo kako je krenulo i kako je završilo,nažalost,došlo je do nes(p)retnog poraza protiv Orahovice i malo je splasnio naš entuzijazam za navijanje. Daleko je do iduće sezone tako da neznam što će biti tada.Nadamo se nekim pozitivnim promjenama pa se možda i mi ponovo aktiviramo kao i početkom ove sezone.Pošto na nogometne utakmice nejdemo tako kao i na košarkaške (idemo ali nema tamo ovakvog ludog navijanja),bit će malo manje materijala za pisati pa ako želite ili vas nešto zanima vi pitajte i predlažite teme o čemu bi htjeli da pišem (o meni,o selu...),a ja ću vam drage volje dogovarati uz pomoć mojih podanika.
Živi bili,u vinu se kupali! Mladost

- 13:42 - Mudro mišljenje puka (16) - Štampaj i urami - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

0

< travanj, 2005 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Čačinački Alkosi

Free Counters Pošalji nam mail!

LINKOVI:

PJESME ALKOSA

Slike članova